Grădiana

Un jurnal al grădinii mele

About

Acesta este un jurnal al grădinii mele, de la înfiinţare până… nu ştiu când, dar sper că o sa fie o vreme.

„Grădiana” vreau să fie un loc de joacă, unde să pot să testez tehnici şi idei permaculturiste. În final, sper să obţin ceea ce se numeşte „forest garden” (grădină-pădure? ) – o îmbinare cu succes a arborilor (copaci şi pomi fructiferi) cu arbuşti, tufe, flori, plante comestibile perene şi anuale.Scopul ei primar este pentru agrement, aşa că lipsa recoltelor bogate nu este un impediment.

Fiindcă aproximativ 90% din lecturile mele sunt în engleză, voi „furculition”-i o groază de cuvinte. Vă rog să nu mi-o luaţi în nume de rău :).

Cu un click aici  se poate vedea pe wikimapia locul aproximativ al grădinii.

Reclame

3 răspunsuri la „About

 1. cezar 15 mai 2011 la 11:51 pm

  Salut,

  frumos site-ul dar si locul, cam in ce zona este?

 2. Catalina 16 mai 2013 la 11:55 am

  Salut,
  Am ajuns pe blogul tau cautand Caragana Arborescens si am fost placut surprinsa sa vad ca gradina este in apropierea Clujului. De o bucata scurta de vreme, ma ocup de coordonarea activitatii Asociatiei Romane de Permacultura http://www.permacultura.ro de care bauiesc ca ai auzit si intentionez sa intocmesc o harta a zonelor unde se practica permacultura intr-un stadiu incipient sau mai putin incipient. Aceasta harta va fi postata pe site, cu localizarea zonelor, iar in momentul in care treci cu scroll-ul peste o zona ti se deschide o mica fereastra cu datele de contact ale persoanei si zona exacta si poate o mica descriere de 2 randuri a stadiului in care este gradina. Aceasta initiativa vine la propunerea mai multor permaculturisti ce detin gradini si care doresc sa schimbe pareri, sfaturi, semnite si nu numai cu alti permaculturisti.
  Daca esti de acord, te rog lasa-mi un mail pe catalina.crisan@permacultura.ro sau crisan.catalina@gmail.com; tel: 0722253130 (orange) Mi-ar placea sa fii de acord! Cu drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: